Nyhedsliste

Resultat: 11

Udgivet

02/10/2020

Nyhed

Flyselskaber får frist for refusion af billetter til aflyste flyafgange

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen fastsætter frist for en række flyselskabers tilbagebetaling af refusion til passagerer, der har fået deres flyafgang aflyst.
Læs mere

Udgivet

10/09/2020

Nyhed

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen sætter frist for flyselskabernes refusion af aflyste flybilletter

Et stort antal passagerer oplever fortsat udfordringer med at få refunderet billetter for flyafgange, som flyselskaberne har aflyst som følge af Covid-19. Derfor tager Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen nu et nyt tiltag i brug for...
Læs mere

Udgivet

24/07/2020

Nyhed

Luftfartsselskabet Jet Time er gået konkurs

Luftfartsselskabet Jet Time har den 21. juli 2020 indgivet en konkursbegæring. Selskabet har haft indstillet alle sine flyvninger siden d. 23. marts 2020 grundet Covid-19. Læs her hvordan du som flypassager er stillet.
Læs mere

Udgivet

22/06/2020

Nyhed

Ny mulighed for at få behandlet klage over aflyste flyafgange indenfor EU

Passagerer får nu på visse betingelser mulighed for at få styrelsen til at behandle klager over manglende refusion af flybilletter for både ud- og hjemrejse inden for EU i forbindelse med flyafgange, der er blevet aflyst grundet Covid-19.
Læs mere

Udgivet

08/06/2020

Nyhed

Ny praksis vedr. kompensation for hændelser opstået udenfor EU

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen ændrer praksis i sager, der vedrører kompensation for boardingafvisninger, forsinkelser eller aflyste flyrejser udenfor EU (i tredjelande).
Læs mere

Udgivet

20/03/2020

Nyhed

Coronavirus/Covid-19’s betydning for flypassagerers rettigheder

Udbruddet af Coronavirus (Covid-19) har medført aflysninger af hovedparten af alle flyafgange. Udbruddet af Covid-19 er efter Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens opfattelse at anse som en ekstraordinær omstændighed.
Læs mere

Udgivet

20/12/2019

Nyhed

Ny praksis vedrørende kompensation ved omlægninger grundet boardingafvisning eller aflysning

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen ændrer praksis og gør det muligt for passagerer at søge om kompensation for hændelser opstået på et omlagt fly, hvor omlægningen skyldes en aflysning eller en boardingafvisning.
Læs mere

Udgivet

29/08/2019

Nyhed

Styrelsen sætter sager om kompensation som følge af SAS strejken i bero

Som følge af pilotstrejken hos SAS i foråret 2019 har Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen modtaget en række klager over SAS vedrørende manglende udbetaling af kompensation.
Læs mere

Udgivet

26/04/2019

Nyhed

Flypassagerrettigheder ved flyaflysning på grund af strejke

Som følge af strejke i SAS er flere af SAS’ flyafgange blevet aflyst. Berørte passagerer bør derfor være opmærksom på de europæiske flypassagerrettigheder ved flyaflysning.
Læs mere